Dag 3

Oops, de helft van het toernooi is al weer geweest. Alle groepen zijn over de helft van het toernooi.

In de UT(A)-groep staat Armen Hachijan ongedeeld eerste met 5 uit 5. Een groepje van vier spelers volgt hem op een punt afstand! In de B-groep staat Thomas Beerdsen alleen boven aan met 4,5 uit 5. Hij wordt gevolgd door een groepje van drie met een half puntje minder. De C-groep, daar staan twee spelers boven aan: Stijn Gieben en Thomas Mollema. Met wel 5 spelers die hen op de hielen zit met een half puntje minder. De D-groep wordt geleid door Robin Lecomte met 7 uit 7. En maar 1 speler die hem een beetje kan volgen op een vol punt achterstand. Tenslotte de EF&GH groep. Daarin moeten minimaal twee leiders zijn, namelijk die voor de EF-spelers en die van de GH spelers. In de EF categorie zijn het er twee met 6 uit 7: Sebastian Halfhide en Sjoerd van Roon. Zij worden gevolgd door 4 speler met een half puntje minder. En de GH groep wordt geleid door Filip Boe Olsen (uit Denemarken) en Nathaniel Faybish (uit Belgie) met 5 uit 7. Zij hebben 4 achtervolgers op 4 uit 7.

Wat is er verder gebeurd? Tijdens de ronden is er fanatiek geschaakt. Tussen de ronden is er fanatiek gezwommen door veel spelers. Aan het eind van de middag begon het te regenen. Gelukkig was dat alleen buiten. En aan het eind van de middag, begin van de avond is er een RainDropChess toernooi geweest in de analyseruimte.

Vandaag zijn er eindelijk foto's op de site geplaatst (zie Foto's in het menu). Partijen in PGN zijn toegevoegd op de website. Het bulletin van dag 2 vond gretig aftrek. En allerlei afspraken voor het voetbaltoernooi zijn gemaakt. We hebben ongeveer 100 en een beetje deelnemers op de donderdagmiddag!

Het programma voor donderdag 4 augustus 2011:

  • 09:00-13:30 ronde 6 voor de UT(A), B en C-groep
  • 09:00-11:30 ronde 8 voor de D en EF&GH groep
  • 13:45 Voetballers staan klaar in sporttenue
  • 14:00-17:00 Voetbaltoernooi
Het voetballen zal worden gehouden op de velden van BVV Borne, achter de sporthal.