FGH Prijsuitreiking 1e toernooi

Wanneer de prijsuitreiking begint worden alle H'tjes als eerste naar voren geroepen. Veel H'tjes zijn er niet, maar wat wil je dan ook als er buiten een superleuke buikschuifglijbaan staat? Gelukkig zijn alle winnaars wel aanwezig.
 
 
Op de 3e plaats is Thomas Kutchoukov geëindigd. Op de 2e plaats komt Wendy Huang en op de eerste plaats komt Jinwen Bao. Eveneens is Bao de beste van de hele GH groep. Wendy mag zich dit jaar de meisjeskampioen noemen.
 
 
Dan worden alle G'tjes naar voren geroepen. Als eerste komen Jesse van Dongen en Lancelot Kien aan de beurt. Zij staan samen op de gedeelde derde plek. Ook de eerste plek wordt dit jaar gedeeld: Door Karl Böhm en Amelia Jonkman. Echter telt als eerste het onderling resultaat. Amelia heeft gewonnen van Karl en dat betekent dat Amelia heeft gewonnen. Amelia is dus G-kampioen, en kan twee bekers in ontvangst nemen.
 
 
 
Gelukkig voor Karl krijgt hij de volgende dag 's ochtends voor de 1e ronde ook een beker in ontvangst nemen.
 
Dan is de F-groep aan de beurt. 
 
 
Hier is de uitslag nog indrukwekkender: 4 kinderen gezamenlijk op de eerste plaats! Als eerste wordt de meisjes-kampioene bekend gemaakt. Dit is Alla Kastanieda geworden. Dan wordt de algemeen kampioen bekend gemaakt. Dit is wederom Alla geworden! Gefeliciteerd Alla, je kan met twee bekers naar huis!
 
 
Weer geen bekers voor de andere mensen op de eerste plaats, maar geen zorgen! Die worden de volgende dag voor de eerste ronde van het FGH-toernooi alsnog uitgereikt.