Accommodatie

Hieronder vindt u informatie over accommodatie tijdens het ONJK. In het algemeen geldt dat de VVV-Borne een uitstekende website heeft waarop een brede keuze aan accommodaties te vinden is. Daarnaast hebben wij enkele mogelijkheden voor (grotere) groepen voor u op een rijtje gezet. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opnemen met de organisatie. Wij kunnen u helpen om contacten te leggen, of zo mogelijk ook om onze ervaringen met (groeps)accommodatie met u te delen.

Groepsaccommodatie

Voor groepen zijn er verschillende mogelijkheden om low budget te verblijven in de buurt van Borne. Jammer genoeg biedt natuurvriendenhuis Het Krikkenhaar niet langer een speciaal arrangement aan tijdens de ONJK en betaal je ook voor kinderen het volle pond. Voor meer informatie bezoek je de website www.nivon.nl/krikkenhaar.

Daarnaast zijn er veel scoutingverenigingen die de mogelijkheid bieden om hun blokhut voor een hele week te huren. De prijzen variëren ruwweg van € 300 tot € 800, waarbij plek wordt geboden aan meer dan 25 personen. Voor meer informatie kun je terecht op de verschillende websites van de locale scoutingverenigingen. De organisatie van het ONJK kan ook helpen met het maken van een selectie, neem daarvoor even contact met ons op.

Overige accommodatie- en kampeermogelijkheden

Inlichtingen betreffende overige accommodatie- en kampeermogelijkheden in en om Borne worden verstrekt door de plaatselijke VVV-ANWB kantoren: telefoonnummer +31 (0)74 - 2657200 (http://www.vvvborne.nl/). Op de vernieuwde website van deze VVV kun je gemakkelijk navigeren naar accommodaties van verschillende grootte en prijsklassen.

Mocht dit niet voldoende mogelijkheden bieden, dan kun je natuurlijk ook de VVV's van de omliggende gemeenten benaderen. De afstanden zijn tenslotte niet al te groot.

Hengelo http://www.vvvhengelo.nl

Delden (Hof van Twente) http://www.vvvhofvantwente.nl/

Weerselo (Dinkelland) http://www.vvvootmarsum.nl/

Almelo http://www.vvvalmelo.nl/

 

Speellocatie

Het ONJK zal ook dit jaar weer plaatsvinden in  sportcentrum 't Wooldrik in Borne.

Het adres is:
Sportcentrum 't Wooldrik,
't Wooldrik 1,
7621AH Borne, Nederland
074 266 3164

 

Voorzieningen

Voor de schakers worden er binnen het 't Wooldrik meerdere zalen ingericht met daarnaast een ruime analyse-zaal, waar je ook terecht kunt voor een potje raindropchess of om je partijen in te voeren in een van de beschikbare computers. Verder heeft 't Wooldrik een eigen café in huis waar een drankje en een kleine snack te nuttigen zijn. Ook leuk is het inpandige zwembad dat gedurende het toernooi geopend zal zijn.

Tijdens het toernooi is er een WiFi netwerk kosteloos beschikbaar voor alle bezoekers!