Het ONJK in de media

Tips in deze sfeer (vooral clubsites en andere Facebook en Twitteraccounts...) blijven welkom: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

ONJK 2017 - 7 t/m 12 augustus

Zet het in de agenda!

 

Wij zijn momenteel nog bezig met de voorbereidingen voor de online inschrijving. Zodra de inschrijving geopend is, laten we je dat via Facebook weten. Oud deelnemers krijgen ook een mail.

Laatste foto's en partijen online

Het heeft wat langer geduurd, maar ze staan er nu allemaal op, de foto's van vrijdag, zaterdag en natuurlijk de prijsuitreiking.

https://goo.gl/photos/J6qbwNQNGnT3Ut7GA
https://goo.gl/photos/UJ3a9w93VVDMvQ8K7
https://goo.gl/photos/q1uBRXUcwKtbCESk9
Algemeen dag 6 (Jan van Os)

Ook alle ingevoerde partijen staan online: de groepen A en B compleet (147 en 143 partijen), C t/m bord 20 (202), D t/m bord 12 (139) en E t/m bord 6 (72 partijen). Van de groepen F, GH en FGH zijn alleen de live-partijen beschikbaar. Voor de Spektakelprijs zijn in totaal 27 partijen ingediend, ook deze zijn vastgelegd.
Alle actuele PGN-bestanden (per groep maar ook alles in één bestand, 812 partijen) zijn HIER te downloaden.

Winnaars ONJK 2016

 

 

 

Square4Chess

Tijdens dit ONJK is afgelopen dinsdag het spel Square4Chess gepresenteerd. Nu is ook de website online waar meer informatie te vinden is, waaronder alle spelregels bij de opdrachtkaarten. Neem eens een kijkje op http://youexploreinnovation.com/index.php/nl.

Winnaars FGH

Plus d'articles...